Avís legal


TERMES LEGALS I CONDICIONS

La utilització d’aquest lloc web atribueix al navegant la condició d’usuari del lloc, la qual cosa implica l’acceptació d’aquestes condicions, que tenen naturalesa contractual. Per això, CRÈDIT ANDORRÀ recomana a l’usuari llegir els termes legals i les condicions esmentats atentament cada vegada que accedeixi al lloc web. L’accés a determinats continguts oferts a través d’aquest lloc web pot trobar-se sotmès a certes condicions particulars pròpies que, segons els casos, substitueixen, completen i / o modifiquen aquestes condicions generals. Per tant, amb anterioritat a l’accés i / o utilització d’aquests continguts, l’usuari ha de llegir atentament també les corresponents condicions particulars. CRÈDIT ANDORRÀ podrà alterar en qualsevol moment i sense previ avís el disseny, presentació i / o configuració del lloc web, així com alguns o tots els continguts, i modificar les condicions generals i / o condicions particulars requerides per utilitzar els continguts esmentats.

Les dades generals de CRÈDIT ANDORRÀ són les que consten a continuació:

Crèdit Andorrà, SA, societat mercantil inscrita en el Registre de Societats del Govern d’Andorra, amb el número 1673, Llibre B-1, Foli 70, inscripció de data 26 de novembre de 1970, i domiciliada a Andorra la Vella, avinguda de Meritxell, núm. 80; telèfon número 88 99 88; i e-mail de contacte: info@creditandorra.ad

 

RESPONSABILITAT I GARANTIA DE CRÈDIT ANDORRÀ

ACCÉS

Amb caràcter general, els usuaris podran accedir al lloc web de forma lliure i gratuïta. No obstant això CRÈDIT ANDORRÀ es reserva d’acord amb la legislació vigent el dret de limitar l’accés a determinades àrees del lloc web. En aquests casos, com a requisit previ per poder accedir al servei, l’usuari haurà de registrar-se facilitant tota la informació sol·licitada, de forma actualitzada i real (vegeu política de privacitat). L’ús de la contrasenya és personal i intransferible, sense que n’estigui permesa la cessió, ni tan sols temporal, a tercers. En aquest sentit, l’usuari es compromet a fer un ús diligent i a mantenir en secret la contrasenya, i assumeix tota responsabilitat per les conseqüències de la seva divulgació a tercers.

 

CONTINGUTS

CRÈDIT ANDORRÀ es reserva el dret a interrompre l’accés al seu lloc web, així com la prestació de qualsevol o de tots els continguts que s’hi presten en qualsevol moment i sense previ avís, ja sigui per motius tècnics, de seguretat, de control, de manteniment, per fallades de subministrament elèctric o per qualsevol altra causa. Aquesta interrupció podrà tenir caràcter temporal o definitiu. En aquest cas es comunicarà tal circumstància als usuaris, els quals podran sofrir la pèrdua, si escau, de la informació emmagatzemada en els diferents serveis. En conseqüència, CRÈDIT ANDORRÀ no garanteix la fiabilitat, la disponibilitat ni la continuïtat del seu lloc web ni dels continguts, tant els propis com els d’altres llocs web als quals es pugui accedir mitjançant enllaços, de manera que la utilització d’aquests continguts per part de l’usuari es porta a terme pel seu propi compte i risc, sense que, en cap moment, puguin exigir responsabilitats al TITULAR DE LA WEB en aquest sentit. CRÈDIT ANDORRÀ no serà responsable de qualsevol tipus de perjudici, pèrdues, reclamacions o despeses de cap tipus, de la informació adquirida o accedida per a través del lloc web, de virus informàtics, de fallades operatives o d’interrupcions en el servei o transmissió , o fallades en la línia. Queda prohibit transmetre o enviar a través del lloc web qualsevol contingut il·legal o il·lícit, virus informàtics, o missatges que, en general, afectin o violin drets de CRÈDIT ANDORRÀ o de tercers. En qualsevol cas, CRÈDIT ANDORRÀ es compromet a fer el possible per tal d’evitar l’existència en aquest lloc web de continguts il·lícits i, en cas que tingui coneixement efectiu d’aquests continguts, eliminar-los o impedir-ne l’accés. Això no obstant, no garanteix la licitud dels continguts subministrats sobre la base d’informació proporcionada per tercers proveïdors, col·laboradors o usuaris.

 

PROPIETAT INDUSTRIAL I INTEL·LECTUAL

Aquesta web és propietat de CRÈDIT ANDORRÀ. Els drets de propietat intel·lectual i els drets d’explotació i reproducció d’aquesta web, de les seves pàgines, pantalles, la informació que contenen, la seva aparença i disseny, així com els vincles que s’estableixin des d’ella a altres pàgines, són propietat exclusiva de CRÈDIT ANDORRÀ, llevat que s’especifiqui una altra cosa. Els signes distintius (gràfics i denominatius) que apareixen en aquest lloc web, entre els quals destaca la marca graficodenominativa de CRÈDIT ANDORRÀ o de les entitats del grup que el conformen, són propietat exclusiva de CRÈDIT ANDORRÀ o de les entitats que el conformen.. Qualsevol ús indegut per persona diferent del seu legítim titular podrà ser perseguit de conformitat amb la legislació vigent. Els drets de propietat intel·lectual i marques de tercers estan destacats convenientment i han de ser respectats per tot aquell que accedeixi a la web. Només per a ús personal i privat es permet descarregar els continguts, copiar o imprimir qualsevol pàgina d’aquesta web. Queda prohibit reproduir, transmetre, modificar o suprimir la informació, contingut o advertiments d’aquesta web sense la prèvia autorització escrita de CRÈDIT ANDORRÀ.

De conformitat amb l’anterior, corresponen a CRÈDIT ANDORRÀ, o a les societats del grup, en el seu cas, els drets exclusius de reproducció, distribució, comunicació pública i transformació, així com qualsevol altre de naturalesa patrimonial, sobre els signes esmentats anteriorment; sense perjudici dels drets morals que sobre la autoria d’aquests drets puguin correspondre als seus autors.

L’usuari d’aquest lloc web es compromet a respectar els drets enunciats i a evitar qualsevol actuació que pogués perjudicar-los, i es reserva en tot cas CRÈDIT ANDORRÀ l’exercici de tots els mitjans i accions legals que li corresponguin en defensa dels seus legítims drets de propietat intel·lectual i industrial.

 

LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ COMPETENT

Els termes legals i les condicions generals recollides en aquest document es regeixen per la legislació andorrana, amb submissió expressa a la competència dels tribunals andorrans.

 

POLÍTICA DE PRIVADESA

De conformitat amb la Llei 15/2003, del 18 de desembre, qualificada de protecció de dades personals, Crèdit Andorrà, SA informa que les dades personals que ens pogués facilitar durant la navegació pel lloc web art.creditandorra.com, directament o indirecta –a títol enunciatiu però no limitador galetes i IP– seran incorporades a un tractament de dades de responsabilitat de CRÈDIT ANDORRÀ, SA, amb l'única finalitat de poder gestionar la seva petició. Només en cas que l'usuari hagi donat el seu consentiment exprés, CRÈDIT ANDORRÀ, SA li enviarà informació tècnica, operativa i comercial, per qualsevol mitjà, inclòs el correu electrònic i/o un mitjà equivalent, sobre productes, serveis, ofertes i novetats que el Banc consideri d'interès per a l'usuari. CRÈDIT ANDORRÀ, SA es compromet al compliment de la seva obligació de confidencialitat de les dades de caràcter personal i del seu deure de guardar-les, i adoptarà les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, tenint en compte en tot moment l'estat de la tecnologia i complint amb les mesures de seguretat tècniques i organitzatives.

L'usuari pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, oposició i supressió de les seves dades personals enviant un correu electrònic a l’adreça art@creditandorra.ad.

És obligació de l’usuari mantenir actualitzades les dades de forma que corresponguin a la realitat en cada moment.

 

ÚS DE GALETES

art.creditandorra.com utilitza galetes (cookies) per aportar una millor experiència de navegació i un servei més personalitzat. Si continua navegant, considerem que n'accepta l'ús.

L'informem que en aquest lloc web s'utilitzen galetes (cookies), tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística relativa a la seva navegació i per mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació, així com amb la finalitat d'executar les comunicacions electròniques pròpies de la navegació, així com de prestar o habilitar els serveis o funcionalitats sol·licitats per vostè. Aquestes galetes recorden la preferència d'idioma assenyalada, augmenten la seguretat de la navegació en el nostre lloc web, permeten una navegació més fàcil i possibiliten la reproducció de continguts multimèdia.

Aquest lloc web també utilitza galetes pròpies, destinades a recopilar informació sobre la navegació dels usuaris en el lloc, de manera totalment anònima, amb finalitats estrictament estadístiques i de millora de la funcionalitat. L'ús d'aquestes galetes ens permet conèixer el nombre de visitants del lloc web, comptabilitzar el nombre de visites en cadascuna de les pàgines del web i conèixer l'activitat en el portal per identificar problemes i introduir millores en la navegació.

L'usuari pot desactivar l'ús de galetes en qualsevol moment modificant els paràmetres de configuració del seu navegador: